Vi är alla olika men här möts bara jämlikar.

Vi är alla olika Future4us

Här möts vi som jämlikar. Oavsett våra olikheter.

Vi är alla olika

Oavsett vad som skiljer oss åt, är vi alla i grunden människor som har behov av värme, vänskap och kärlek. Att söka nya vägar i livet är inte lätt. Hittar man gemenskap i nya vänner eller en ny partner, kan det göra underverk för självkänslan. Kärlek och vänskap är två viktiga byggstenar för en lycklig tillvaro. Det är där vi kommer in i bilden.

Vi vill hjälpa dig att finna gemenskap i din tillvaro. Vi söker ofta olika saker i livet men de flesta söker nog någon att dela nya upplevelser och tidigare erfarenheter med. Här ska man kunna vara sig själv. Våga ta steget ut och lära känna nya människor för att se vart det leder. Var inte rädd för att ta kontakt med någon, det kostar så lite att våga bjuda på sig själv. Här kan du hitta början på något helt nytt och fantastiskt!

 

Hitta nya vänner

Vänner - Vi är alla olika

Vi vill vara en mötesplats och dejtingsida för alla som kämpar med att skapa nya kontakter. Hos oss kan du hitta människor som är i samma, eller liknande, situation som du själv och därigenom hitta gemenskap, förståelse, vänskap och kärlek.

Future4us är en seriös mötesplats och dejtingsida som främst vänder sig till personer med någon form av funktionsnedsättning/ handikapp, men självklart välkomnas alla.

Bli medlem redan idag och börja söka efter det som passar just dig!

Åldersgräns: 18 år.

Bli medlem redan idag!

Ändra storleken på teckensnittet

Kontrast

Länkar

Text till tal