Här möts vi....fast vi ser eller är olika som person...

Vi är alla olika.

Men oavsett vad som skiljer oss åt, så är vi i grunden alla människor med ett grundläggande behov av värme, vänskap och kärlek.

Att i vuxen ålder söka nya vägar i livet är inte lätt, men att hitta rätt vänner, eller partner kan göra underverk för självkänslan och självförtroendet.

Kärlek och vänskap är två viktiga byggstenar för en lycklig tillvaro.

Det är där vi kommer in i bilden.

Vi vill hjälpa alla att hitta det dom söker. Vi söker alltid olika saker i livet men ibland är det bra att kunna mötas på halva vägen. Här ska man kunna vara sig själv. Våga ta steget ut och lära känna nya människor. Se vart det leder…men att inleda med att ta kontakt med annan och skriva. Det kostar så lite att bjuda på sig själv men betyder oerhört mycket för den andra personen.

Hitta nya vänner

Vi vill vara en mötesplats för alla som är över 18 år och som kanske inte har det helt lätt att skapa nya kontakter i samhället utan vill söka det via internet.

Hos oss kan du hitta människor som är i samma, eller liknande, situation som du själv och därigenom hitta samband, förståelse och vänskap.

Future4us är en seriös mötesplats som främst vänder sig till personer med synlig eller dold funktionsvariation, men självklart välkomnas alla.

Iden är att ge medlemmar möjlighet att träffa någon att dela sina erfarenheter och intressen med.

Bli medlem kostnadsfritt redan idag och våga ta steget att söka efter det som passar just dig!

Bli medlem kostnadsfritt redan idag!

Ändra storleken på teckensnittet

Kontrast

Länkar

Text till tal